Rekisteröityminen - SecMeter

Sisältöön

Rekisteröityminen
Suomi
Muun maan kansalaisuus


Rekisteröidy käyttäjäksi
Rekisteröidy käyttäjäksi
SecMeter haluaa muuttuneessa maailmantilanteessa huolehtia omalta osaltaan kansallisesta turvallisuudesta, mutta emme halua tallentaa lukijoiden henkilötietoja. Turvallisuussyistä myönnämme omaan harkintaamme perustuen tiettyjen sivujen lukuoikeuden rekisteröitymismenettelyllä. Lukuoikeus myönnetään vain Suomen kansalaiselle. Jos haluat lukuoikeuden suojatuille sivuille, täytä oheinen lomake. Käsittelemme hakemuksen mahdollisimman nopeasti. Tutustu ensin, mitä rekisteröityminen edellyttää.

Käyttäjänimi
Keksi itsellesi käyttäjänimi, jota et käytä muissa palveluissa. SecMeter käyttää tietoa sisäisesti käyttöoikeuden hallinnassa. Tätä tietoa ei tarvita jatkossa SecMeter -sivuille kirjautumisessa.

Sähköpostiosoite
Perusta turvallisuussyistä sähköpostitili, jota käytät vain ja ainoastaan SecMeterin suojatuille sivuille kirjautumisessa. Tietoa käytetään käyttäjätunnuksena ja tunnuksen poistamispyynnön lähettämiseen. Muista, että sähköpostiosoitteen paljastuminen voi johtaa hankaliin tilanteisiin, käytä siksi tässä palvelussa vain tähän tarkoitukseen perustettua sähköpostiosoitetta.

Kansalaisuus
Sinun täytyy ilmoittaa olevasi Suomen kansalainen voidaksemme myöntää käyttöoikeuden SecMeterin suojatuille sivuille.

Lyhyt vapaamuotoinen kuvaus lukukiinnostuksesta
Tässä voit kertoa itsestäsi mitä haluat. Meitä kiinnostaa vain suomen kielen virheettömyys ja kuvauksen luotettavuus. Jos kopioit tekstin internetistä, hylkäämme pyyntösi. Samoin, jos siinä on olennaisia kielioppivirheitä, hylkäämme pyyntösi. Mitä aidommalta kuvauksesi näyttää sitä todennäköisemmin myönnämme käyttöoikeuden. SecMeter käyttää kirjoitusta kertaluonteisesti ainoastaan käyttöoikeuden ratkaisemisessa, eikä sitä tallenneta mihinkään.

Tietosuojalausunto
Poistamme vastaanottamamme käyttäjätunnuspyynnön heti, kun olemme lähettäneet viestin pyynnön lähettäjälle. Tallennamme järjestelmään vain keksityn käyttäjänimen ja käyttäjätunnuksena käytetyn sähköpostiosoitteen.

SecMeter ei käsittele, eikä tallenna käyttäjän oikeita henkilötietoja. Käyttäjätunnushakemuksen tietoja käsitellään ainoastaan tunnuksen myöntämistarkoituksessa. Viestintää ei tallenneta. Viestit tuhotaan heti käsittelyn päätyttyä.

Oman käyttäjätunnuksen voi pyytää poistettavaksi sähköpostitse. Poistopyyntö on lähetettävä käyttäjätunnusta vastaavasta sähköpostiosoitteesta. Tämän jälkeen käyttöoikeus poistetaan järjestelmästä ja tästä ilmoitetaan käyttäjälle. Käyttäjätunnuksen poiston jälkeen suojaamattomat sivut ovat edelleen luettavissa.

SecMeter ylläpito
lukijapalaute@secmeter.com

Sääntö nro 2
Valvontaa ei voi korvata luottamuksella.

Sääntö nro 3
Riittävän isolla vasaralla voi rikkoa mitä tahansa.

Sääntö nro 4
Jonkun pitää aina johtaa.


Sääntö nro 5
Delegoimalla ei voi välttää vastuuta.

Sääntö nro 1
Yritysturvallisuuden on palveltava toimintojen tavoitteita.
Takaisin sisältöön